Zendingscommissie

CGK Meerkerk Zendingscommissie

Zendingscommissie

Als zendingscommissie steunen we het project in Taymir van Stichting ‘Friedensstimme’ in Rusland. We organiseren verschillende dingen. Elk jaar verzorgen we evangelisatiepakketjes met een kerstgroet die de gemeenteleden kunnen versturen naar gezinnen in Rusland. Daarnaast organiseren we elk jaar een zendingsavond in de kerk. Daarvoor worden verschillende sprekers uitgenodigd. Ook helpen we elke twee jaar mee met het organiseren van de activiteitenmarkt.
Verschillende kinderen uit de gemeente gaan iedere maand naar de leden van de gemeente met een zendingsbusje voor de zending van de kerk. Om hen te bedanken organiseren we in december een gezellige middag waarop ook het geld wordt geteld uit de zendingsbusjes.
En zo zijn er nog meer dingen te noemen, waaronder het organiseren van het kinderprogramma op de zendingsdag in Zeist.

Commissieleden

Kees den Hartog voorzitter