Naar de inhoud springen
CGK Meerkerk

Crèche

Crèche

Voor de jonge kinderen wordt er tijdens de diensten overdag oppas geregeld. Zo kunnen ouders naar de kerk gaan en kinderen met elkaar spelen. Klik hier voor meer informatie voor ouders en oppassers.

Extra informatie i.v.m. het coronavirus
Fijn dat er vanaf zondag 26 juli weer de mogelijkheid is om kleine kinderen naar de crèche te brengen. Hieronder enkele aandachtspunten:

We willen de oppassers vragen 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van de andere oppasser(s), handen te desinfecteren bij binnenkomst kerkgebouw en uiteraard bij klachten te ruilen of vervanging te regelen.
Ruilen of vervanging regelen kan ook wanneer je als oppasser in de kerk bent uitgenodigd. Er is daarmee geen rekening gehouden met het oppasrooster. Mocht het niet lukken om te ruilen, neem dan contact op met Ina Blokland, Joanne Molenaar of Willeke Hazenboom.

Van de ouders vragen we of er één ouder per gezin het kind/de kinderen brengt en haalt. Daarbij graag proberen zoveel mogelijk afstand te bewaren tot de andere volwassenen.

Extra informatie vanaf 6 september:
Zolang er veel minder kinderen op de crèche gebracht worden i.v.m. de maatregelen zijn er per dienst totaal drie oppassers ingeroosterd. De peuters en baby’s worden voorlopig even opgevangen in één groep. Mocht het onverwacht toch druk zijn, dan kan één van de volgende reserveoppassers gevraagd worden mee op te passen: Marijke Benschop, Esther de Bruin, Ina Blokland, Joanne Molenaar of Willeke Hazenboom. Mocht je niet kunnen oppassen, dan is het nog steeds de bedoeling om met elkaar te ruilen.                

Oppasrooster

Januari
01 Willeke Hazenboom – Wendy Burggraaf – Anna van Meeuwen
03 Betsy Pellikaan – Dianne Benschop – Dorina den Hartog
10 Naomi Nonhof – Ard van der Ham – Rosalie Benschop
17 Melanie van der Ham – Annelies van Vuren – Henrita Bikker
24 Hilligje Pellikaan – Ditske van der Ham – Annelies Bikker
31 Arjanne Donker – Dorine Kemp – Rielle Kool

Februari
07 Nanda Baars – Wendy Burggraaf – Gerianne Bikker
14 Bertine Blokland – Marieke Baars – Maaike Hoeke
21 Dieneke den Hartog – Rozemarijn Dekker – Anne Kool
28 Ruth Blokland – Sara van den Dool – Rielle Kool

Maart
07 Corine van Meeuwen – Wendy Burggraaf – Roselynn Baars
10 Ina Blokland – Paula van Dieren
14 Anita Hoeke – Laura ’t Lam – Rielle Kool