Naar de inhoud springen

Crèche

Voor de jonge kinderen wordt er tijdens de diensten overdag oppas geregeld. Zo kunnen ouders naar de kerk gaan en kinderen met elkaar spelen. Klik hier voor meer informatie voor ouders en oppassers.

Extra informatie i.v.m. het coronavirus
Fijn dat er vanaf zondag 26 juli weer de mogelijkheid is om kleine kinderen naar de crèche te brengen. Hieronder enkele aandachtspunten:

We willen de oppassers vragen 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van de andere oppasser(s), handen te desinfecteren bij binnenkomst kerkgebouw en uiteraard bij klachten te ruilen of vervanging te regelen.
Ruilen of vervanging regelen kan ook wanneer je als oppasser in de kerk bent uitgenodigd. Er is daarmee geen rekening gehouden met het oppasrooster. Mocht het niet lukken om te ruilen, neem dan contact op met Ina Blokland, Joanne Molenaar of Willeke Hazenboom.

Van de ouders vragen we of er één ouder per gezin het kind/de kinderen brengt en haalt. Daarbij graag proberen zoveel mogelijk afstand te bewaren tot de andere volwassenen.

Extra informatie vanaf 6 september:
Zolang er veel minder kinderen op de crèche gebracht worden i.v.m. de maatregelen zijn er per dienst totaal drie oppassers ingeroosterd. De peuters en baby’s worden voorlopig even opgevangen in één groep. Mocht het onverwacht toch druk zijn, dan kan één van de volgende reserveoppassers gevraagd worden mee op te passen: Marijke Benschop, Esther de Bruin, Ina Blokland, Joanne Molenaar of Willeke Hazenboom. Mocht je niet kunnen oppassen, dan is het nog steeds de bedoeling om met elkaar te ruilen.

Oppasrooster

Januari