Crèche

Voor de jonge kinderen wordt er tijdens de diensten overdag oppas geregeld. Zo kunnen ouders naar de kerk gaan en kinderen met elkaar spelen. Klik hier voor meer informatie voor ouders en oppassers.

Extra informatie i.v.m. het coronavirus
Fijn dat er vanaf zondag 26 juli weer de mogelijkheid is om kleine kinderen naar de crèche te brengen. Hieronder enkele aandachtspunten:

We willen de oppassers vragen 1,5 meter afstand te bewaren ten opzichte van de andere oppasser(s), handen te desinfecteren bij binnenkomst kerkgebouw en uiteraard bij klachten te ruilen of vervanging te regelen.
Ruilen of vervanging regelen kan ook wanneer je als oppasser in de kerk bent uitgenodigd. Er is daarmee geen rekening gehouden met het oppasrooster. Dat geldt ook voor vakanties. Mocht het niet lukken om te ruilen, neem dan contact op met Ina Blokland, Joanne Molenaar of Willeke Hazenboom.

Van de ouders vragen we of er één ouder per gezin het kind/de kinderen brengt en haalt. Daarbij graag proberen zoveel mogelijk afstand te bewaren tot de andere volwassenen.

Oppasrooster baby’s (kleine zaal)
26 Anita Hoeke – Bertine van den Dool
Augustus
02 Ruth Blokland – Anne Kool
09 Bertine Blokland – Henrita Bikker
16 Melanie van der Ham – Dieke het Lam
23 Dieneke den Hartog – Gerianne Bikker
30 Ina Blokland – Fieke Buitendijk
06 Wilma Donker – Riëlle Kool

Laatst genoemde kan ook ingezet worden bij de peuters.

Oppasrooster peuters (grote zaal)
26 Sara van den Dool – Ard van der Ham
Augustus