Zangvereniging ‘Zingt des Hoogsten lof’

Voor wie?
Voor iedereen vanaf 16 jaar die graag zingt! Ons koor bestaat uit ongeveer 35 enthousiaste leden uit Meerkerk en omgeving.

Waar en wanneer?
Iedere maandagavond van september tot medio juni tussen 20:00 uur en 22:00 uur in het verenigingsgebouw van de Chr. Ger. Kerk, Tolstraat 47 te Meerkerk.

Wat doen we op een repetitieavond?
We oefenen de psalmen en liederen die we in ons repertoire hebben. Dit kan zijn voor de eerstvolgende uitvoering, of om ons repertoire uit te breiden. Onze dirigent Nico Vos werkt er hard aan om de kwaliteit van ons koor te verbeteren. Tijdens het oefenen zijn we serieus, maar in de pauze is er alle ruimte om gezellig met elkaar bij te praten. De naam van ons koor geeft goed weer wat onze doelstelling is, namelijk het zingen tot Gods eer en in alle eenvoud meewerken aan uitbreiding van Zijn Koninkrijk.

Andere activiteiten?
We repeteren niet voor niets iedere maandagavond. Geregeld geven we namelijk uitvoeringen en zingen we in tehuizen. Jaarlijks zingen we in de grote kerk van Leerdam ons Kerstconcert. Deze voeren we altijd uit met diverse andere koren. Naast de uitvoeringen starten we het seizoen met een gezellig etentje in een restaurant of een andere locatie.

Meer weten?
Jan Donker telnr. 06 – 12 30 92 91
zingtdeshoogstenlof@gmail.com
Klik hier voor onze Facebookpagina

Bestuur

Jan DonkerVoorzitter
Sara van den DoolSecretaresse
Anita ’t Lam Muziekbeheer
Jaquelien KuijtPenningmeester
Bertine de BruijnAlg. adjunct